Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Τελετή απονομών των διαγωνισμών του λογοτεχνικού περιοδικού "Κέφαλος"


Στις 2 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομών των διαγωνισμών του λογοτεχνικού περιοδικού “Κέφαλος – Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς”. Πάνω από 500 άτομα κατέκλυσαν τον ιστορικό χώρο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η Χορωδία του Δήμου Γαλατσίου, ο μεγάλος έλληνας ποιητής Τίτος Πατρίκιος, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Κώστας Καρούσος, η Πρόεδρος του τμήματος Αθήνας της Αμφικτιονίας Ελληνισμού Καίτη Κουμανίδου, η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών & Καλλιτεχνών Καίτη Μπατάλια, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Γιάννης Φιλιππάκης, ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Κεφαλλήνων Λογοτεχνών Σπύρος Λυκούδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας Δημήτρης Πολλάτος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κεφαλονίτικων και Ιθακησιακών Συλλόγων Αττικής Γιώργος Μιχαλάτος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλονιτών και Ιθακησίων Καλλιθέας Βασίλης Φλαμπουράρης. Τέλος, στην τελετή παρουσιάστηκε αφιέρωμα για τον Κωνσταντίνο Καβάφη από την εκπαιδευτικό και λογοτέχνιδα Νίκη Σκουτέρη και για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη από τη Διδάκτορα Συγκριτικής Παιδαγωγικής, Υποψήφια Μεταδιδάκτορα Θεολογικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Λογοτέχνιδα Σοφία Σκλείδα.
Μεγάλη τιμή για μένα η βράβευση δύο βιβλίων μου, καθώς ο "Καιρός" μου τιμήθηκε με το Γ' Βραβείο Βιβλίου έτους 2017 και το "Έρωτας είναι" τιμήθηκε με το Β' Βραβείο Βιβλίου έτους 2018. Στην ίδια εκδήλωση μου απονεμήθηκε και το Τιμητικό Βραβείο "Μουσσών" για το έργο μου και την ενεργή παρουσία μου στα γράμματα, στη διανόηση και στη σύγχρονη πνευματική δραστηριότητα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου