Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση της Τελετής Απονομής Βραβείων του 5ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ζωοφιλίας..

Η Τελετή Απονομής Βραβείων του 5ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ζωοφιλίας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Σαμαράς", στη Λαμία (Διάκου 14), το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, θα προσφερθεί καφές ή τσάι.

Θ’ ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας και τον Δήμαρχο Λαμιέων και 3λεπτη ομιλία της Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας (για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων - 4/10).

Η σειρά των απονομών έχει ως εξής:
1. Απονομές ποιημάτων (Βραβεία, Έπαινοι, Τιμητικές Διακρίσεις)
2. Α΄ Βραβείο Ποίησης ‘‘Δήμητρα Καραφύλλη’’ (Ένα νέο Βραβείο που θεσπίστηκε από φέτος,  για να τιμάται η μνήμη της Δήμητρας, της εξαίρετης ποιήτριας, εικαστικού, ζωόφιλης, πρώτης νικήτριας του διαγωνισμού και, πάνω απ’ όλα, ΦΙΛΗΣ του συλλόγου).
3. Α΄ Ειδικό Βραβείο Ποίησης
4. Απονομές διηγημάτων (Βραβεία, Έπαινοι)

Θ’ ακολουθήσει δεξίωση (μπουφές μ’ εδέσματα και βιολογικό κρασί).
Η τιμή εισόδου, αυτή που αναγράφεται στην πρόσκληση, δεν ισχύει για τους διακεκριμένους του διαγωνισμού. 

Διαδικασία απονομής:
1. Αναγγελία διάκρισης
2. Διάβασμα βιογραφικού 
3. Απαγγελία ποιήματος (από τον διακριθέντα ή από ηθοποιό) ή θα ακουστεί μελοποιημένο (κάποια ποιήματα του διαγωνισμού γίνεται προσπάθεια να μελοποιηθούν)
4. Απονομή
5. 30 δευτερόλεπτα ομιλία του διακριθέντος (αν το επιθυμεί)

Τα διηγήματα, δυστυχώς, δεν προλαβαίνουν να διαβαστούν.
  
Το βιβλιαράκι με τα βραβευθέντα έργα του διαγωνισμού -χορηγία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- θα πωλείται αποκλειστικά για τις ανάγκες των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας σε συμβολική τιμή. Αν δεν ολοκληρωθεί η έκδοσή του 8/10, θα ταχυδρομηθεί σε όσους το επιθυμούν με αντικαταβολή.

Όλες οι διακρίσεις θα συνοδεύονται από μετάλλια και διπλώματα.
Επιπλέον: Τα Α΄ Βραβεία θα συνοδεύονται από εικαστικά έργα της Νίκης Βλάχου και από τον νέο τόμο του ‘‘Φθιωτικού Λόγου’’ του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων.
Τα Β΄ και Γ΄ Βραβεία από παλαιότερους τόμους του ‘‘Φθιωτικού Λόγου’’ και από εκδόσεις μελών και φίλων του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων.
Το Βραβείο Ποίησης ‘‘Δήμητρα Καραφύλλη’’ θα συνοδεύεται και από βιβλία της.      

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στις σπουδαιότερες λογοτεχνικές σελίδες του διαδικτύου μετά την εκδήλωση απονομής.

 Η πρόσκληση της εκδήλωσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου