Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Καλοκαίρι..

 
   Και μύρισε Μάης! Το καλοκαίρι θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του! Ελάτε να το προϋπαντήσουμε όλοι μαζί! Εμπρός βήμα ταχύ!
   Οι αδειανές το χειμώνα παράλιες θα φορέσουν και πάλι τα γιορτινά τους, τα βότσαλα θα γεμίσουν φωνές κι η άμμος θα κολλά στο γεμάτο ελαία κορμί. Αυτή η σπαστικιά άμμος που μπαίνει στα πιο παράξενα και περίεργα σημεία, αυτή που θυμίζει ότι από χώμα γεννηθήκαμε και χώμα θα καταντήσουμε σύμφωνα με τις Γραφές.
   Νέα γυαλιά ηλίου, μαγιό, μπικίνι και βερμούδες θα ακολουθήσουν την νέα τάση μόδας. Ευκαιρία για τους λιμοκοντόρους με το ζελεδιασμένο μαλλί να επιδείξουν τις ικανότητες τους στις ρακέτες και στο καμάκι. Ζιγκολό μιας χρήσης! Φωνές μαμάδων να κυνηγούν τα μικρά τους για μια μπουκιά φαγητού, κοιτώντας αριστερά και δεξιά με την άκρη του ματιού τους κατά ποσό μετράει η μπογιά τους ακόμα, πόσα κιλά βλέμματος αξίζει η αρχοντιά τους. Οι μπαμπάδες με το ύφος το σοβαρό, το «και καλά» εγώ είμαι εγώ και τα έχω βρει με την πάρτη μου, κρυμμένοι πίσω από ένα φτηνιάρικο γυαλί ηλίου, να ονειρεύονται σεξουαλικές περιπτύξεις με την δεσποινίδα απέναντι, το μυαλό τους να ταξιδεύει εκεί που η καρδιά θέλει να βρίσκεται, εκεί που ο πόθος τους ταξιδεύει. Να τοποθετούν μια κάποια κρέμα κατά των εγκαυμάτων στην σύντροφό τους, με ζωγραφισμένη την αηδία στο πρόσωπό τους.
   Ο χρόνος όλα τα σκοτώνει, όλα τα θεριεύει. Καλοκαίρι λοιπόν η εποχή την ξεγνοιασιάς. Εμπρός βήμα ταχύ! Η δεσποινίς να ξεκινά από πολύ πρωί την προετοιμασία της, ώρες ολάκαιρες, με μόνο μια σκέψη να περνά στο μυαλό της : Θα αρέσω ή δε θα αρέσω; Κόπηκα η γκαβή, μονολογεί ξυρίζοντας το άτριχο κορμί της. Γεμάτη άγχος για το αν αυτό θα είναι το καλοκαίρι της ζωής της, αυτό που η ζώνη αγνότητας θα λυθεί.
   Καλοκαίρι λοιπόν. Ελάτε να το προϋπαντήσουμε όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου