Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Ανεμόεσσα Αιολίδα, τόμος Γ'" της Μαρίας Βρανά‑ Παπάλα στη Μυτιλήνη



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του τρίτου τόμου της "Ανεμόεσσας Αιολίδας" της ποιήτριας Μαρίας Βρανά-Παπάλα τη Δευτέρα, 04-09-2023, στο Αμφιθέατρο της Μαρίνας Μυτιλήνης.



Για τη Μαρία-Βρανά Παπάλα και το ποιητικό της έργο μίλησαν απ΄γγειλαν και τραγούδησαν οι: Στέλλα Πετρίδου, Μιχαέλα-Ματθίλδη Μυρογιάννη, Αντώνης Σπούλος, Γιώργος Γκορτσιώτης, Μαρία Πετρά, ο Ευάγγελος Χατζημανώλης, Γιώργος Παλαιολόγος, Ευλαλία, Γεωργία Ανδριώτου, Πελαγία Ανδριώτου, Τζάνος Στεφανέλλης, Μυρσίνη Παπαδημητρίου, και φυσικά η ίδια η ποιήτρια.


Η βραδιά ήταν αγκαλιασμένη με τα τραγούδια του πρώτου κύκλου, που τιτλοφορείται «Κάποια τραγούδια έχουν πρόσωπο». Τους στίχους από τα μελοποιημένα ποιήματα και τα τραγούδια που ακούστηκαν τα έγραψε η Μαρία Βρανά-Παπάλα, ενώ τη μουσική επένδυση έκανε ο Αντώνης Σπούλος. Ερμήνευσαν η Ευλαλία και ο Αντώνης Σπούλος.


Το μουσικό σχήμα αποτέλεσαν οι: Αντώνης Σπούλος (πλήκτρα), Ελισαίος Κοντάρας (μπουζούκι, κιθάρα, μπαγλαμά), Δημήτρης Βασίλας (βιολί). Επίσης, συμμετείχανχουν: η Μιχαέλα-Ματθίλδη Μυρογιάννη, η Σοφία Σπούλου και η Άννα-Μαρία Σπούλου.





Χόρεψαν τα μέλη του ΕΘΟΚ Θεοχάρης Πελέκος και Δέσποινα Θεοδωρέλλη.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου