Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια για "το ράφι της αγάπης" στη Βέροια

Η βιβλιοθήκη – αναγνωστήριο "Το Ράφι της Αγάπης" εγκαινιάστηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου, στο Foyer της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

Η αναγνωστική βιβλιοθήκη είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ημαθίας «Δεσμός» και του Σωματείου «Το Ράφι της Αγάπης», σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, και αποτελεί δωρεά του μη Κερδοσκοπικού Σωματείου με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας και τη διάδοση της θεραπευτικής ανάγνωσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» Ηλίας Γραμματικόπουλος, λέγοντας ότι «Το Ράφι της Αγάπης» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο συλλέγει πρωτότυπα βιβλία και δημιουργεί βιβλιοθήκες. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 800 τίτλοι βιβλίων από συγγραφείς και ποιητές. Μέσα στον χώρο του Foyer οι επισκέπτες θα μπορούν να διαβάζουν τα βιβλία και να περνούν δημιουργικά την ώρα τους.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος είπε ότι ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός» ανοίγει τα φτερά του ακόμη περισσότερο και με «Το Ράφι της Αγάπης» δίνει μία ακόμη δυνατότητα σε όλους μας. Ο Δήμος Βέροιας θα είναι πάντα συμπαραστάτης στις δράσεις του.

Ο Διευθυντής της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Γιάννης Καμπούρης εξέφρασε τη χαρά του γι αυτήν την δραστηριότητα, λέγοντας ότι «ό,τι αφορά την ανάγνωση θα μας βρει συμμάχους».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός της προέδρου του Σωματείου «Το Ράφι της Αγάπης» Εύας Παυλίδου, λέγοντας ότι «η φετινή μας δράση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς είναι η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στην ιστορία του Σωματείου μας. 800 τίτλοι βιβλίων συγκεντρώθηκαν κι αρχειοθετήθηκαν και παραδόθηκαν στον χώρο. Συγγραφείς κι αναγνωστικό κοινό υποστήριξαν την αξία της φιλαναγνωσίας με σκοπό να φέρουν στην ζωή των πασχόντων την συντροφιά του βιβλίου…».

Στο τέλος ακολούθησε ξενάγηση στον όμορφο χώρο, ενώ προσφέρθηκαν καφές και κεράσματα.

Το έπιπλο της βιβλιοθήκης επιμελήθηκε ο Κοι.Σ.Π.Ε. Ημαθίας «Δεσμός».

Πηγή:http://www.pliroforiodotis.gr
Δείτε το άρθρο εδώ
Υ.Γ. Τιμή μου η φιλοξενία τεσσάρων από τα έργα μου στην εν λόγω δράση. Και του χρόνου με υγεία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου