Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Παρουσίαση βιβλίου "ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ Μυστικά και ... άλλες ιστορίες" στις Οινούσσες!!

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των τριάντα ετών από την ίδρυση του Πανοινούσσιου, το πρωί της Κυριακής (14/08/2016) πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Μίμη Δομάζου. 
Τον «Στρατηγό» προλόγισε ο Αντιπρόεδρος του Πανοινούσσιου Μάργαρης Γιάννης, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο βιβλίο περιέχει λίγες μόνο από τις πολλές ιστορίες του μεγάλου κοντού των ελληνικών γηπέδων, καθώς σημειώνει ότι τα όσα έχει ζήσει ο άνθρωπος αυτός, ίσως η μεγαλύτερη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου από καταβολής, δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα βιβλίο, αλλά σε πολλά περισσότερα. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μίμης Δομάζος, ευχαριστώντας όλους τους παριστάμενους, αλλά και τους κατοίκους του νησιού για την ζεστή φιλοξενία που έτυχε με
την άφιξή του από Αθήνα. Έδωσε μεγάλη σημασία στις ιστορίες που επέλεξε να  αναγραφούν στην αυτοβιογραφία του, σημειώνοντας ότι, πολλές από αυτές δεν είναι καν γνωστές στο ευρύ κοινό και ότι αξίζει, να το διαβάσουν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων.
Κατόπιν τον λόγο πήρε ο μεγάλος ψηλός του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αντώνης Αντωνιάδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και ο Δομάζος ήταν και είναι το καλύτερο δίδυμο που έχει γνωρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο από άποψη παραγωγικότητας σε τέρματα, όσο και σε συμμετοχές, αλλά ακόμη και στο μέσο όρο τερμάτων ανά συμμετοχή. Συνέχισε λέγοντας ότι το συγκεκριμένο είναι ένα βιβλίο με πολλές ιστορίες που φανερώνουν την μεγάλη προσωπικότητα του Δομάζου και το πόσο αληθινά μεγάλος παίχτης υπήρξε.
Προς το τέλος της παρουσίασης, ο Μίμης Δομάζος τίμησε με πλακέτα τον Αντιπρόεδρο του ΑΟ Πανοινούσσιου για την συμβολή του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Η όλη εκδήλωση τελείωσε με πολλές φωτογραφίες και αυτόγραφα του Μίμη Δομάζου σε όλους όσους επέλεξαν να αγοράσουν το βιβλίο του.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση.
(Περισσότρες φωτογραφίες θα αναρτηθούν εδώ)
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου