Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Η παγκόσμια ημέρα των blogger στη Χίο..



Κάθε 2 του Μάη γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα των blogger.
Έτσι λοιπόν με αφορμή μιας απίστευτης σε views φωτογραφίας που ανάρτησε το katarraktisvillage.com,στο οποίο κατά καιρούς γράφω κι εγώ, θελήσαμε μερικοί blogger της Χίου, αλλά και συνεργάτες του ανωτέρου ιστότοπου, να οργανώσουμε ένα μικρό event.
Κι έτσι κι έγινε. Η φωτογραφία με τα απίστευτα views μπήκε σε κορνίζα και δωρίστηκε με αγάπη στο μαγαζί όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία.
Το εν λόγω μαγαζί ήταν το Λεμόνι και οι εικονιζόμενοι της φωτογραφίας ο κ. Κώστας Μπουρλούκος (ιδιοκτήτης του καταστήματος) και η αγαπημένη τραγουδίστρια  Άντζελα Δημητρίου.
Η ανάρτηση στο katarraktisvillage.com έφτασε μέσα σε τρεις μέρες (13:56 - 9 Απριλίου έως 13:56 -12 Απριλίου) στα 61.376 views!
Οι blogger που συμμετείχαν ήταν από τα:
katarraktisvillage.com - realchios.gr – pandoraskitchen.gr –lyrides.blogspot.gr -  houseoftaste.gr  και ακόμα δύο που δεν αναφέρονται.

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Μπουρλούκο και το Λεμόνι για την τιμή που μας έκανε να μας φιλοξενήσει στο μαγαζί του!
H τούρτα ήταν προσφορά του Alacreme zaxaroplasteio για την ημέρα των Blogger, το οποίο ενημερωτικά πριν λίγες ημέρες βγήκε πρώτο σε παγκόσμιο διαγωνισμό για την καλύτερη Τούρτα ανάμεσα σε 60 συμμετοχές!!
 













 Δείτε το αρχικό άρθρο εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου