Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση βιβλίου «Η Ερωμένη του κυρίου Μπράουν και άλλα διηγήματα»


Χθες το βράδυ έλαβα μια πρόσκληση από έναν διαδικτυακό φίλο που έτυχε να γνωρίσω από κοντά στην παρουσίαση της ποιητικής μου συλλογής «Μίλα μου γι' αγάπη» στη Χίο τον περασμένο Γενάρη και να ανταλλάξω δυο τρεις κουβέντες μαζί του περί ποίησης. Η χαρά μου μεγάλη καθώς ο φίλος αυτός έγινε πλέον συγγραφέας ενός νέου βιβλίου που κυκλοφορεί στην αγορά με τίτλο «Η Ερωμένη του κυρίου Μπράουν και άλλα διηγήματα» από τις εκδόσεις Άλφα Πι. 
Έψαξα στο διαδίκτυο λοιπόν και έμαθα πως το βιβλίο αυτό προέκυψε μετά την συμμετοχή και βράβευση του συγγραφέα στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε το 2014 η «Βιβλιοθήκη Κοραής» στη Χίο. Στον εν λόγω διαγωνισμό ο Ανδρέας Ροδάκης είχε αποσπάσει το 2ο βραβείο με το διήγημά του «Με ξέρεις;» που εμπεριέχεται στην συλλογή. 
Η πρόσκληση που πήρα αφορά την παρουσίαση του βιβλίου αυτού που θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30 στο Οδύσσεια wine bar, στη Χίο.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ξεναγός Θωμάς Καραμουσλής, ενώ
αποσπάσματά του θα αναγνώσουν η ψυχολόγος Μαρία Ζαννίκου και ο διαφημιστής Δημήτρης Μπαχάς.
Εύχομαι ολόψυχα στο νέο συγγραφέα και φίλο Ανδρέα Ροδάκη καλοτάξιδο το βιβλίο του και καλή δημιουργική συνέχεια στα επόμενα βήματά του.

Η πρόσκληση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου