Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Στιγμές από την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μπούμπα "Vatan η Γλυκοφιλημένη" στην Καλλονή Λέσβου




Η Εταιρεία Αιολικών Μελετών και η Ένωση Λογοτεχνών Αιγαίου παρουσίασαν το νεοεκδοθέν ιστορικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Μπούμπα, Προέδρου της Εταιρείας Αιολικών Μελετών και ιδρυτικού μέλους της Ε.Λ.Α., με τίτλο "Vatan η Γλυκοφιλημένη", το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής.
 

Την εκδήλωση προλόγισε η κα. Χριστίνα Σαμίου, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής, ενώ για το ίδιο το βιβλίο μίλησαν η κα. Στέλλα Πετρίδου, Πρόεδρος της Ε.Λ.Α., συγγραφέας, ποιήτρια, στιχουργός και ο κ. Μάκης Αξιώτης, ιατρός, Διδάκτωρ της Πολιτισμικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 
 

Αποσπάσματα του μυθιστορήματος διάβασε η κα. Πέρθα Καλέμη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Λ.Α., Ταμίας της Εταιρείας Αιολικών Μελετών και ποιήτρια.


Ο ιστορικός συγγραφέας Δρ. Δημήτρης Μπούμπας, τον οποίο διακρίνει η μυθοπλαστική ικανότητα, λόγω και των οικογενειακών του καταβολών στην αντιφώνησή του είπε δυο λόγια από καρδιάς για το έργο του και ευχαρίστησε τις προλαλήσασες, τον προλαλήσαντα, τους επισήμους και το εκλεκτό κοινό. 
 
 
Μεταξύ εκείνων που τίμησαν την εκδήλωση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Π.Β. Αιγαίου κ. Άρης Ελευθερίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Ισότητας των δύο Φύλλων και Διά βίου Μάθησης κα. Ζαχαρούλα Ιωακείμ και αρκετοί άλλοι λογοτέχνες και φίλοι.
 
 


Περισσότερο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης: ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου